Premi Amazing Movement Award a l’Escola Vedruna de Tona

 

El passat cap de setmana, del 29 al 31 de maig, un equip de Jr FLL  va representar l'Escola Vedruna-Tona a l'Open European Championschip, celebrat a Pamplona. Aquest equip, The Incredible Lego Group, va ser el portaveu de l'Escola en representació dels 20 equips (10 de 2n i 10 de 4t de primària) que aquest curs han treballat el repte mundial Disaster Blaster, on havien d'indagar i proposar solucions als desastres naturals.

El Torneig coincidia amb la final mundial de FLL, on hi havia representats fins a 46 països diferents, amb un total de 94 equips i 6 equips Jr.

L'Escola Vedruna-Tona va merèixer el premi Amazing Movement Award pel  funcionament del seu robot, un gos amb un collar especial que disposava d'un sensor de moviment capaç de detectar qualsevol indici de vida sota les runes.

La presentació del Projecte la van haver de fer davant d'un jurat científic internacional i amb la presència del jurat de LEGO, vingut expressament de Dinamarca per presenciar l'esdeveniment.

Els components del jurat de Lego es van interessar molt pel fet que a l'escola treballem el repte JrFLL dins el currículum i van entrar al blog de 2n i 4t per veure com ho treballem. 

Cal dir que el nostre equip va estar a l'alçada i van fer una gran presentació. Això els va valdre aquest premi que ens fa tanta il·lusió.

Tots els equips JrFLL de l'escola han fet un gran treball. Felicitats a tots per aquesta copa tant merescuda!