Segell acreditatiu de QUALIcat com a centre d'excel·lència per a l'Escola Vedruna-Tona

Ens plau informar-vos que l'Associació Catalana per a l'Excel·lència (QUALIcat), després de l'avaluació realitzada a la nostra escola el passat 15 de gener, ha decidit atorgar a l'Escola Vedruna-Tona, el segell acreditatiu de QUALIcat com a centre d'excel·lència a nivell de bronze +300.

QUALIcat, juntament amb el Departament d'Ensenyament, ha desenvolupat el model d'excel·lència e2cat basat en el model europeu EFQM, pel qual ens han acreditat. El diploma ens serà lliurat per la Consellera d’Ensenyament o qui designi, en el marc de la IV jornada d’Excel·lència a l’Educació, el proper 30 d’abril a la sala d’actes d’ESCI-UPF

L'equip avaluador i el president de l'associació ens donen l'enhorabona i feliciten a tot el claustre de professors. Un dels punts que destaquen especialment és el del servei d'ensenyament/aprenentatge; el que en diríem la feina de mestre. D'això n'hem d'estar tots molt contents.

Felicitem, també, a tot el personal d'administració i serveis que, amb la seva feina, està contribuint a aquest procés de millora.

És just agrair als membres de la comissió de qualitat (equip directiu i secretària) la seva labor, no sempre fàcil, encaminada a perseguir l'eficiència i l'esperit de superació. I, finalment, no podem oblidar a l'equip de millora (Anna, Montse, Joan, Pep,  Eva i Elena) que durant dos anys van redactar la memòria e2cat que varem presentar a QUALIcat.

Estem contents del segell pel que suposa de reconeixement a la tasca que tota l'escola està dedicant, des de fa anys, a la superació i millora contínua en el servei que oferim. Es tracta d'un distintiu que considerarem especial per, almenys, dos aspectes: el primer és que existeixen només 14 centres educatius amb aquest segell a Catalunya; 13 instituts i 1 escola (Vedruna Balaguer, per cert), nosaltres som el que fa 15. El segon és que hem obtingut una puntuació de 320 punts, que està per sobre de la mitjana dels centres avaluats.

Valorem positivament l’informe rebut tan pels aspectes que destaca en positiu com per les propostes de millora que ens ofereixen un camí de reflexió per ser cada vegada millor.

Una altra vegada, felicitacions compartides.

Equip directiu.