QUEDEN INAUGURATS ELS JOCS OLÍMPICS

Aquest matí han tingut lloc al pati de l'escola la inauguració dels Jocs Olímpics que celebren els alumnes d'ESO.  Un cop tots els alumnes de primària i infantil han estat col·locats al seu lloc han arribat tots les equips que ...

llegir més »


JUNTS CREEM I MANTENIM LES TRADICIONS CATALANES

El vincle entre les generacions és fonamental per tal d’estimar i conservar les tradicions que ja tenim arrelades. La saviesa i l’experiència de la gent gran, amb les ganes d’aprendre i crear dels més joves, és una bona combina...

llegir més »


XERRADES INFORMATIVES

E. Infantil i E. Primària: 7 de març a les 20:30.

ESO: 11 de març a les 11:00.

Una altra manera de conèixer l'escola i els mestres. En aquestes sessions es poden concretar molt millor els detalls de la nostra organització i r...

llegir més »


JORNADA DE PORTES OBERTES!

Diumenge 11 de març obrirem les portes de l'escola! Hi esteu "re-convidats"! Ens farà feliç ensenyar-vos els espais i explicar-vos què fem.

Aquí teniu alguns enllaços per conèixer-nos millor:

L'escola: desplegable 2018

El Pr...

llegir més »


Sortida cultural 3r ESO

El passat 8 de març , els alumnes de 3r d'ESO vam fer una petita ruta del 1714, visitant cinc dels seus espais d'interès, i després vam fer una visita guiada pel Parlament de Catalunya.

Al llarg de la ruta que ens van preparar...

llegir més »


PETITS PER UN DIA

Un dimecres al vespre quan tots els nens i nenes d’educació infantil se n’anaven a dormir els pares i mares sortien de casa per venir a l’escola.

Els esperava una gran aventura: VIURE en primera persona com aprenen els seus fi...

llegir més »


CLAUS PER MILLORAR L'AUTOESTIMA DELS TEUS FILLS

Us deixem una nova publicació a l'apartat de "Família i escola". En aquesta ocasió es tracta d'un article de Núria Tarifa Garcia. Podeu accedir a l'article clicant directament aquí.

 

llegir més »


AJUDEU-ME (UNA MICA) A EDUCAR ELS MEUS FILLS

Us deixem una nova publicació a l'apartat de "Família i escola". En aquesta ocasió es tracta d'un article de Marc Serrano i Òssul. Podeu accedir a l'article clicant directament aquí.

 

llegir més »


LA SETMANA DEL TABÚ

Del 5 al 12 de febrer tota la comunitat educativa ha estat immersa en la setmana del tabú, el projecte d'Art i Escola organitzat per l'AACVic.

A Educació Infantil han treballat l'expressió dels sentiments amb els espais de la ...

llegir més »


TORNEM A LA NORMALITAT

Després dels episodis de nevades d'aquests darrers dies, sembla que la situació està tornant a la normalitat.  Han estat unes hores especials durant les quals hem hagut de gestionar i decidir temes que superaven les nostres fu...

llegir més »